,

Bed & breakfast Kantje Levantje

Kantje Levantje? De betekenis daarvan moest ik even opzoeken toen ik de naam van deze B&B voor het eerst tegenkwam. Het blijkt een échte Flakkeesse uitdrukking te zijn die staat voor schoon en netjes. En dat is het zeker bij Kantje Levantje aan de Langeweg in Sommelsdijk.

Een échte B&B is Kantje Levantje overigens niet; het heeft namelijk heel veel weg van een hotel. Dit komt omdat alle faciliteiten die je bij Kantje Levantje vindt, ook in hotels te vinden zijn. Zo is er een relaxruimte, waar je fijn even wat kan lezen of een drankje kan doen. En natuurlijk is er een ruime lunch- en dinerruimte en ook nog eens een hele gezellig bar voor in de avond. En bij goed weer is het mogelijk om buiten heerlijk even te zitten op je eigen terrasje.

 

Vier kamers

Kantje Levantje beschikt over vier kamers die elk geschikt zijn voor 2 personen. Goed om te weten dat er voor kleine gezinnen een kinderstoel en ledikantje aanwezig zijn. Deze zijn gratis te gebruiken. Kamer 3 en 4 zijn te combineren als familiekamer, waar 2 volwassenen en 2 kinderen kunnen slapen. De prijzen zijn de kamers zijn heel vriendelijk; in het hoogseizoen betaal je voor de goedkoopste kamer 85 Euro voor 2 personen inclusief ontbijt.

Review

Zelf heb ik niet gelogeerd in Kantje Levantje, maar vond wel een mooie review in het gastenboek: “Fantastisch! Ontzettend fijne mensen die ons een warm welkom gaven in een leuke ambiance. Wij voelden ons direct thuis. De kamer was compleet met een drankje, hapje en een badjas. Ontbijt was uitstekend met iedere ochtend een gekookt eitje en verse jus d’orange.”

Kantje Levantje
Langeweg 23
3245 KE Sommelsdijk
T 0187-486632

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *