,

Bij Buuf in Goedereede

Soms kom je bij toeval in de leukste tentjes van het eiland, herken je dat? Laatst overkwam het me weer eens in Goedereede. Ik was daar voor een uitje met de VBGO, de vereniging van bedrijven Goeree-Overflakkee. Een super uitje; we maakten een toer over het eiland en deden de mooiste plekjes aan. Maar daarover later meer. Nu is Goedereede sowieso natuurlijk al een prachtig plaatsje om in rond te dwalen. En eerlijk is eerlijk, de gids vertelde ons een heleboel dingen over het stadje die ík in ieder geval nog niet wist. Bijna aan het einde van de rondleiding liepen we door de Pieterstraat en voilà, daar lag het gewoon opeens, bij Buuf.

In een schattig klein en authentiek pandje heeft eigenaresse Chanel een hippe en gezellige sfeer gecreëerd. De kaart is klein, maar fijn. Je geniet er van een heerlijke kop koffie, een kopje thee of je kiest één van de Natuurfrisk drankjes. Elke dag is er iets lekkers bij de koffie te krijgen en als je geluk hebt, is het die dag de appeltaart die door de opa van Chanel zelf wordt gebakken.

  

Bij lekker weer is het heerlijk toeven op het kleine, maar gemoedelijke binnenplaatsje. Helaas was er die dag geen gelegenheid om even Bij Buuf een drankje te doen, maar een volgende keer neem ik daar zeker uitgebreid de tijd voor!

Bij Buuf
Pieterstraat 10
Goedereede
https://www.facebook.com/BijBuufGoedereede/

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *