,

Lifestyle BY Chris in Middelharnis

Een herinnering om niet snel te vergeten, de eerste keer dat ik over en onder aan d’n Diek in het City Center van Middelharnis liep. Blij verrast was ik met het grote aanbod aan leuke winkels. Kledingzaken, kappers, bakkers en ook de grotere ketens zijn goed vertegenwoordigd. En zo leuk, ik vond zelf een paar meubelzaakjes!
Mijn aandacht werd direct getrokken door een klein zaakje onder d’n Diek in de Nieuwstraat. Met ook nog eens een heel bijzondere naam ‘bij Chris Stoer Wonen’. Maar stoere meubeltjes en accessoires, wat wordt daar nu precies mee bedoeld? Daar kom je maar op één manier achter: naar binnen!

Stoere meubels en accessoires

Als je de winkel inloopt snap je meteen wat nu precies stoere meubels en accessoires zijn. Je vindt bij Chris geen poezelige meubeltjes met krullen of tierlantijntjes. Geen roze, geen brocante en geen 13 in een dozijn spullen. Als je iets bij Chris koopt, heb je écht iets speciaals te pakken. Denk aan bijzondere lampen, gave tafels, industriële krukken, hoge bakkerskarren en talloze houten woonaccessoires.

Eigenaresse Chris heeft jaren met heel veel plezier een woonwinkel in de Keizerstraat in Scheveningen gerund. Maar toen haar zoon verliefd werd op een meisje van Flakkee, verhuisde hij naar het eiland. Voor Chris en haar man was de knoop daarna snel doorgehakt. De winkel in Scheveningen werd verkocht en Chris vertrok naar Goeree-Overflakkee, waar ze gelukkig al snel het leuke pandje aan de Nieuwstraat kon huren.

Het pandje werd al snel te klein en barstte bijna uit zijn voegen. Gelukkig kwam er een stukje verderop een groter pand vrij en vanaf 9 september is Bij Chris gehuisvest in de Nieuwstraat nummer 3, tegenover lunchroom ‘t Majoortje. Een mooi moment om ook de naam aan te passen, vanaf dan is het Lifestyle BY Chris! Waren het eerst slechts 22 m2 vol met toffe spulletjes, het nieuwe pand heeft bijna vijfmaal zo veel ruimte en meet in totaal 122m2. Leuk als je een keertje binnenloopt! Je wordt enthousiast verwelkomd door Chris!

Lifestyle BY Chris
Nieuwstraat 3
3242 CL Middelharnis
Geopend:
maandag en donderdag 13.00 uur – 17.00 uur
dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *