,

Blog met tips voor een gezond en fit leven

Een tijdje terug liep ik toevallig tegen de blog van Seashells ‘n Kettlebells aan. Gerund door de drie fitte Flakkeese vrouwen: Ellen, Rianne en Judith. Zij willen met hun blog alle meiden en vrouwen in Nederland inspireren op het gebied van sport, (gezond) eten, yoga en lifestyle. Ze geven een kijkje in hun leven op Goeree en delen op de blog hun geheimen met betrekking tot gezondheid, workouts en evenementen op en rond Flakkee. En omdat ik mezelf ook wel als een Fit Girl beschouw heb ik uiteraard de blog helemaal binnenstebuiten gespit.

FullSizeRender3-1024x1024

En dat maakte me best blij! Je vindt op de blog verschillende categorieën, zoals recepten, health, sport, lifestyle, hotspots en yoga. Ik vond er gezonde recepten, tips voor een snelle en goede workout (bijvoorbeeld voor billen, YES!) en reviews. Zelf hou ik erg van hardlopen, dus de sport rubriek trok mijn aandacht. Want op Goeree kan je natuurlijk de mooiste loopjes maken. Over de dijken of het strand, langs dorpjes of door de tulpenvelden, er is genoeg keuze. Het is zo heerlijk om ‘s ochtends vroeg na een ontbijtje je running shoes aan te doen en op pad te gaan. Dat vindt ook Judith, één van de fitgirls. Zij is een actieve yogi die je niet snel een dag stil ziet zitten. Ze heeft een passie voor sport, yoga, surfen, muziek en een healthy lifestyle. Work hard, chill harder! Omdat zij als geen ander weet dat je voor de ochtendloop nog wel wat motivatie kan gebruiken, schreef ze er een blog over.

Nieuwsgierig geworden de passies van Rianne en Ellen? Lees hun blog 🙂

 

Foto credits: Seashells ‘n Kettlebells

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *