Bloggers gezocht!

Over drie weken is het zover, de verhuizing! En iedereen die wel eens is verhuisd, weet wat voor drukke periode dat is. Opruimen, weggooien, verkopen, naar de Kringloop brengen. En soms ook weer dingen UIT de afvalbak halen, omdat je bang bent dat je spijt krijgt. Urenlang in een ongemakkelijke houding in de kelder je oude fotoboeken doorspitten, terwijl je toch écht van plan was de boeken gewoon in de dozen te doen. Hilarisch hoe je haar toen zat! Belachelijke kleding droegen we toen en vooral …. de goeie oude tijd, wat was ik jong!

Een nieuw huis, nieuwe spullen, nieuwe verf, nieuwe frisse energie en woonlust, we hebben er helemaal zin in. Ook veel zin heb ik om deze blog goed te gaan vullen met al het moois en leuks wat het eiland te bieden heeft. Maar dat kan ik niet alleen!

Vind jij het leuk om te schrijven? Ben je enthousiast over Goeree en zou je ook wel blogs willen publiceren over bijvoorbeeld dat ene leuke restaurantje waar je laatst was? Of heb je juist een to do tip voor kids? Of weet je zeker dat iedereen je blog over het Goerees accent leuk vindt? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier.

Kijk uit naar jullie reacties!

 

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *