,

Bootcamp Ouddorp

Boot wat? Bootcamp ja! Heb je er nog niet eerder van gehoord?

Bootcamp training is in groepsverband hard werken aan je lichaam. Onder begeleiding van een personal trainer werk je aan het behalen van je persoonlijke doelen. Fitter worden? Sterker worden? Of juist afvallen? Dan is Bootcamp zeker voor jou geschikt! Het biedt een afwisselend pakket aan oefeningen die bij voorkeur buiten plaatsvinden. Heerlijk, de frisse lucht in! Je werkt aan je conditie, je doet rek- en strek oefeningen en er komen spierversterkende oefeningen aan te pas. Denk daarbij aan intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining en hardlopen.

Wendy foto 10

Bootcamp training is natuurlijk heel goed voor je conditie, maar geeft zeker ook een positieve impuls aan je geestelijke gesteldheid. Tijdens de training draait het namelijk ook om doorzetten. Je daagt jezelf, maar ook andere
bootcampers uit om het beste te geven. Hup,nog eentje extra! Of nog nét iets harder of meer. En bovendien natuurlijk heerlijk in de buitenlucht!

Bij Wendy van Krimpen in Ouddorp kan je twee keer per week zo’n bootcamp volgen, op woensdag en op zaterdag. Ben je nog een beginner en wil je het wat rustiger aan doen? Geen probeem! Vanaf juli kan je ook meedoen met de bootcamp low. En durf je de uitdaging wel aan, schrijf je dan in voor de bootcamp high.

images-33

Aanmelden doe je via het contactformulier op de website of een mailtje te sturen aan info@wendyvankrimpen.nl. Hou trouwens de website en de Facebookpagina van Wendy in de gaten voor updates over locaties.

Zien we je in Ouddorp?

 

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *