,

Brasserie ‘t Vingerling in Middelharnis

Gelegen aan het mooiste haventje van het eiland vind je Brasserie ‘t Vingerling. “De Bras”, zo wordt dit restaurant in Middelharnis ook wel liefkozend door de lokale bevolking genoemd.

En dat de locals van dit restaurant houden is niet zo gek: het eten is van uitmuntende kwaliteit, de bediening deskundig en vriendelijk en de Bras is heel gezellig ingericht. En last but not least, je eet er heerlijk voor een leuke prijs. Voor het maandmenu betaal je maar 29,50 en dan krijg je een voor-, hoofd- én nagerecht! Zo is het voor veel mensen mogelijk om te komen dineren. Je ziet in het restaurant dan ook een gemêleerd gezelschap. Een jong verliefd stelletje zit naast een gezin met kinderen en ook mensen die al een dagje ouder zijn komen graag naar dit fijne restaurant aan de haven.Brasserie 't Vingerling terras

Met 90 zitplaatsen binnen én nog eens 90 plaatsen op het terras mag de Bras best een groot restaurant worden genoemd. Maar daar heb je helemaal geen last van. Het restaurant binnen is verdeeld over twee etages en ook op het grote buitenterras staan de tafeltjes voldoende van elkaar om genoeg privacy te hebben. Als je geluk hebt en binnen een plekje voor het raam hebt bemachtigd, heb je uitzicht op de bijzondere haven met z’n authentieke pandjes en mooie bootjes.

brasserie 't Vingerling binnen

Brasserie 't Vingerling entree

Het menu

Het menu is uitgebreid, maar er staan nou ook weer niet zoveel gerechten op dat je eigenlijk niet meer weet wat te kiezen. Ik ging dit keer voor de pepersteak. Een heerlijk mals stuk vlees wat wordt geserveerd met prettige verse frietjes en een salade. Mijn kleine tafelgenoot koos voor de flamkuchen/pizza. Voor het dessert liet ik me adviseren door de bediening en geloof me, de aardbeien cappuccino was een goede keuze! En, groot geluk, het was heerlijk weer dus we zaten op het terras aan het water. Ik ben fan!

Brasserie 't Vingerling menu

 

Brasserie ‘t Vingerling
Vingerling 23
3241 EB Middelharnis
Tel. 0187-483333

geopend van dinsdag t/m zondag (let op! in oktober wijzigen de openingsdagen)

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *