,

Brasserie Vis aan de Haven in Ouddorp

Port Zélande, wie kent het niet? Het is een groot vakantiepark van Centerparcs in Ouddorp. ‘s Zomers heerst er altijd een gezellige bedrijvigheid. Op loopafstand van het park ligt Yachtclub Marina Portzelande. Daar vind je ook Brasserie Vis aan de Haven. Misschien ken je het onder de naam Brasserie le Bateau. Het is een tijdje terug van eigenaar veranderd en met die overname is ook de naam aangepast.

De Brasserie ligt op een fantastische plek. Vanaf het (terras van het) restaurant kijk je naar het Grevelingenmeer waar de mooiste zeilboten en de meest luxe jachten liggen. Ogen dicht en dromen maar! Zeker ‘s avonds met ondergaande zon is het heerlijk in de haven. As de avond valt en het geluid van het kabbelende water je tegemoet komt, is het net alsof je ergens ver weg op vakantie bent.

Neem je kinderen trouwens gerust mee als je hier gaat borrelen of een hapje gaat eten. Er is een speeltuin waar ze zich prima eventjes kunnen vermaken terwijl je zit te wachten op je eten. En voel je niet opgelaten als ze wat minder goed stil kunnen zitten of al snel weer van tafel willen. Het restaurant wordt veel bezocht door gezinnen met kinderen en de bediening is daar ook helemaal op voorbereid.

Gezien de locatie is het logisch dat de menukaart gevuld is met visgerechten. Maar ook als vleesliefhebber is er voldoende keuze. Mijn tafelgenoot koos de schoolfilet en ik ging voor de steak van ossenhaas. Wil je deze toch ook  ‘fishy’ maken? Dan bestel je er de grote gamba’s bij en creëer je een Surf en Turf.

Brasserie Vis aan de Haven
Kabbelaarsbank 5-10
3253 ME Ouddorp
Telefoon 0111 851395
Yachtclub@mpz.nl

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *