,

Buijsse Mode in Middelharnis

Toen ik voor de eerste keer voor het grote pand van Buijsse Mode stond wist ik niet helemaal zeker of de zaak wel iets voor mij was. Ik zag veel klassieke kleding in de etalage en dat is eerlijk gezegd niet zo mijn smaak. Tóch ging ik er naar binnen. De entree was namelijk heel uitnodigend en ik was stiekem hartstikke nieuwsgierig. Wat zal ik aantreffen, niet alleen op de begane grond, maar ook in de kelder én op de eerste en tweede etage? Want ja, zo groot is Buijsse Mode dus!

Alles onder één dak

Ten eerste petje af voor de zaak. Ze bestaan al sinds 1880 en zo’n lange en mooie traditie van een familiebedrijf maak je niet snel meer mee in deze online wereld. Buijsse is een begrip in Zuidwest Nederland en de naam staat voor mode, vakmanschap, kwaliteit én service. Ze voeren meer dan 100 toonaangevende merken en er is voor elk wat wils. Dus ook voor mij! In de rekken hangt kleding voor jong en oud, van modern tot klassiek. En heel prettig, de kleding is verdeeld over de verschillende subafdelingen zoals Casual trends, City looks, Dresses & more, Modern classic, Elegance en Party. Dat maakt het shoppen een stuk overzichtelijker.

Uniek assortiment en gastvrijheid

Ieder seizoen doet het inkoopteam van Buijsse er alles aan om je weer te verrassen met nieuwe outfits voor zowel jezelf als voor je partner. En dan gaat het niet alleen om bovenkleding, maar je vindt er ook een ruim aanbod aan onder-, nacht, been- en badmode. Zo handig en ongelofelijk praktisch: gewoon alles in één pand. Een enorme pré vind ik dat de verkoopsters échte modeprofessionals zijn. Ze staan klaar om je advies te geven en helpen je graag met de keuze voor de juiste outfit als je er zelf even niet uitkomt.

En wat denk je van een personal shopper, ook dát is mogelijk bij Buijsse. En nee, deze is niet alleen voor de rijke of beroemde mensen onder ons, en nee, je hoeft geen compleet nieuwe outfit aan te schaffen. Het is heel praktisch als je toe bent aan een nieuwe look. De personal shopper neemt uitgebreid de tijd om jou te leren kennen, heeft alle aandacht voor je, weet alles van de laatste mode en wat er bij je past. Maak wel even een afspraak als je van een personal shopper gebruik wil maken.

Buijsse Mode
Zandpad 24
3241 GX Middelharnis
Telefoon  0187-482052

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *