,

Calvin’s Corner

Het is net alsof je een winkeltje uit de vijftiger jaren in een Amerikaanse voorstad inloopt als je een voet over de drempel zet bij Calvin’s Corner. De Hill Billy muziek komt je tegemoet, Betty Boop poppetjes kijken je vanaf de schappen aan en de vijftiger jaren inrichting, met jukebox!, nodigt uit hier zeker even wat tijd door te brengen.

Vijf jaar geleden zijn Yvonne en Michel, de trotse eigenaars, de winkel annex diner begonnen in de Voorstraat in Dirksland. Ze hebben een vaste schare bezoekers uit de omgeving, maar ook van veel verder weten mensen de weg te vinden. En dat is ook niet zo gek, want de winkel heeft veel te bieden.

Het aanbod

Je kan Calvin’s Corner het best omschrijven als een Amerikaanse winkel vol met bijzondere cadeautjes, veel vinyl (voor de jongeren onder ons, dat zijn de lp’s, de voorlopers van de cd’s) en heerlijke koffie mét lekkere koek.

Je wordt warm welkom geheten door Yvonne, die met veel enthousiasme de dagelijkse gang van zaken op zich neemt. Ze is trots op de spulletjes die ze verkoopt in de zaak. Alles wordt met zorg uitgezocht en ingekocht en er liggen alleen maar artikelen die Yvonne zelf leuk vindt. Want daar word een mens toch blij van!

Partner Michel is ‘de man van het vinyl’. Hij heeft een enorme muziekkennis, een eigen platenlabel en je kan hem zelfs als dj inhuren. Denk trouwens niet dat je alleen maar Amerikaanse 50’er jaren lp’s in bakken vindt, het aanbod is heel divers. Natuurlijk Hill Billy en Rockabilly, maar ook hardrock, R&B en popmuziek. Mocht je trouwens nog ergens lp’s hebben liggen waar je niets mee doet, loop dan ook eens binnen. Michel is altijd op zoek naar nieuw vinyl en wie weet zijn jouw platen straks wel hier te koop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calvin’s Corner
Voorstraat 50
Dirksland

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *