,

Camping de Grevelingen

Van een verblijf op camping de Grevelingen word je helemaal happy. Dit komt omdat de camping prachtig is gelegen aan het Grevelingenmeer, mooier kan het bijna niet. Daarnaast is het een fijne, gemoedelijke en gezellige camping met ruime plaatsen, goed sanitair en vriendelijk en behulpzaam personeel. Zen …….

Afgelopen weekend gingen we voor het eerst dit jaar op pad met onze oude camper. Die eerste keer is altijd een speciaal moment. Doet alles het nog? Vinden we het nog nét zo fijn als vorig jaar? En kunnen we nog steeds zo fijn slapen in ons campertje? Omdat we in voorgaande jaren met veel plezier op de Grevelingen hebben gestaan, kozen we ook nu weer voor deze camping in Nieuwe Tonge.

IMG_0555

De camping

De camping is best groot met veel vaste plekken voor stacaravans en chalets. Daarnaast vind je er natuurlijk ook kampeerders die voor een nachtje, of langer, voorbijkomen. Er is geen dagelijks geopende bar, restaurant of winkel. En weet je, eigenlijk is dat best fijn! Wel is er een snackbar die in het weekend en de vakanties is geopend.

Direct achter de dijk is een leuk gras-zand strandje met ondiep water, zodat de kleintjes er ook fijn kunnen spelen. Voor kinderen is de Grevelingen sowieso een fijne plek. Er is een groot springkussen en een mooie speeltuin met een gave zandbak met waterpomp. Wat onze Quint het liefste doet? De hele middag crossen op een skelter (te huur) of roetsjen van de snelle kabelbaan. En last but not least is er in de omgeving een heleboel leuks, moois en bijzonders te zien en te beleven.

IMG_0573

Bekijk mijn filmpje van camping de Grevelingen op Vimeo. En hé, ik ben een amateur vlogger!

De Grevelingen
Havenweg 1
3244 LK Nieuwe Tonge
T  0187 65 12 59
info@degrevelingen.nl

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *