,

Camping ‘t Anker

Toen wij vorig jaar gingen verbouwen in ons huis in Sommelsdijk, hebben we drie weken met veel plezier op Camping ‘t Anker in Nieuwe Tonge gelogeerd in een chalet. Het is een relatief kleine camping met veel vaste plekken, waar jonge kinderen heerlijk rond kunnen scharrelen. Prachtig gelegen trouwens en ideaal als je van watersport houdt. In nog geen 5 minuten lopen sta je op de dijk bij Battenoord, de haven van Herkingen fiets je zo heen en met de auto is ook Ouddorp een klein stukje. Er zijn in de regio voldoende fiets- en wandelroutes en natuurlijk is het mooie Zeeland ook in een zucht te bereiken. De meeste gasten van de camping komen voor de centrale ligging, maar zeker ook voor de rust en ruimte. Als je de camping afloopt, ben je zo in de natuur, en dat is goud waard.

Camping

‘t Anker is een ruim opgezette camping, waar rust en gezelligheid de belangrijkste factoren zijn. Er zijn ruime jaarplaatsen voor stacaravans en chalets (zo’n 125 stuks), maar kom je met een camper of een tentje ben je natuurlijk ook van harte welkom. Qua faciliteiten is het niet heel uitgebreid, maar wel precies wat je nodig hebt. Er is één toiletgebouw, heel netjes!, er is een kleine kinderboerderij en dito speeltuin. Bij de receptie koop je je krantje en een lekker ijsje en als je speciale wensen hebt, staat het personeel van de camping altijd voor je klaar. Absoluut een pluspunt van de camping is dat honden van harte welkom zijn.

De camping is heel geschikt voor een kort verblijf, maar ook voor de hele zomervakantie beleef je een heerlijke tijd op ‘t Anker. Wil je een chalet of een caravan huren? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Tops

  • veel rust en ruimte
  • heerlijk gelegen, je zit zo aan het Grevelingenmeer
  • super vriendelijk personeel
  • als je een chalet of een caravan huurt, zijn de bedden opgemaakt en handdoeken zijn ook aanwezig

Tips

  • geen winkeltje/mogelijkheid tot bestellen van verse broodjes voor de ochtend

Camping ‘t Anker
St. Pietersweg 5
3244 LP Nieuwe Tonge
info@vakantieopflakkee.nl
+31(0)6 2000 1785
+31(0)6 5737 3987

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *