De Ballebak Brielle

Bij minder goed weer is het altijd even puzzelen wat te doen. Naar buiten is geen optie. Teveel binnen tv kijken of spelen op de iPad is ook geen goed idee. Zwemmen! Dat is altijd leuk, voor kinderen van alle leeftijden. Maar een paar uurtjes spelen in een indoor speeltuin doet het bij ons thuis ook altijd goed.

Indoor speelparadijs

Onlangs waren wij bij de Ballebak in Brielle. Vanaf Middelharnis zo’n half uurtje rijden, prima te doen wat mij betreft. Het is een groot complex waar kinderen naar hartenlust kunnen springen, glijden, spelen en klimmen. Het is leuk voor de kleinste kinderen maar ook een kind van 11, 12 jaar vermaakt zich er ook nog goed. De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner deel voor de kleintjes en een groter deel voor de leeftijd van tot en met 12 jaar. Er zijn springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding. Alle speeltoestellen voldoen aan de Europese norm en zijn veilig. Ook wordt de speeltuin maandelijks schoongemaakt. Wel zo fijn!

Entree is 6,50 per kind, volwassenen boven de 18 jaar betalen als begeleider niets. In het grote restaurant is voldoende ruimte om te genieten van iets lekkers uit het restaurant. En je hebt altijd goed zicht op de speeltoestellen zodat je de kinderen in de gaten kan houden. Wifi is gratis, dus als je wilt werken behoort dat ook tot de mogelijkheden.

De Ballebak Brielle
Buitengronden 3
3238 LZ Brielle
website

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *