Flexibel werken bij het Klein Handelsgebouw

Werken vanuit huis, Thuiswerken. Flexibel werken op een flexibele werkplek. Plaatsongebonden werken. Termen die je steeds vaker hoort en eigenlijk ook al aardig ingeburgerd zijn. Zelf werk ik regelmatig thuis. Voor mijn vaste baan, maar ook voor mijn eigen bedrijf Signaalgroen. Het is praktisch, scheelt geld en voor mij veel reistijd. Maar thuis is ook niet altijd alles. Soms heb je het nodig om even te sparren met iemand, of heb je behoefte aan een kletspraatje bij het koffieapparaat.

Daarom ben ik ontzettend bij met het Klein Handelsgebouw in Sommelsdijk. Het biedt betaalbare flexplekken en vergaderruimtes voor zzp-ers, bedrijven en thuiswerkers. Opgericht met als doel een community te vormen van lokaal betrokken professionals. Dit doen ze door een inspirerende, laagdrempelige werkplek te creëren en ruimte voor een zakelijk gesprek te bieden. En wat mij betreft zijn ze daar aardig in geslaagd.

khg2

Kost dat?
Voor een vaste plek bij het KHG betaal je 199 Euro (ex BTW) per maand. Ben je meer flexibel en wil je twee dagen per week gebruik maken een plek? Dan betaal je 89 Euro (ex) en voor een dag in de week 49 Euro. Ook is het mogelijk een handelskaart te kopen voor 50 Euro. Deze geeft je toegang tot 10x een uur (plus 1 uur gratis) flexwerken. Je krijgt voor dat geld toegang tot een flexplek, gratis wifi en gratis koffie! En uiteraard een geweldige community.

khg3

Interesse om bij het KHG te werken of wil je gewoon eens rondkijken? Bel met 0187 665907 of stuur een mail aan info@kleinhandelsgebouw.com. Je bent welkom!

De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van negen tot vijf, vrijdag van negen tot drie. Andere tijden in overleg!

 

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *