Het Kadehuisje in Middelharnis

Ik hou er echt van om te overnachten op een bijzondere plek. En dat ‘bijzonder’ kan dan van alles zijn. De ligging, de inrichting, de zorg die er is besteed aan de meubels, de vriendelijke ontvangst, de mooie tuin en ga zo nog maar even door. Een fijn ontbijtje in de zon doet het bij mij ook altijd goed. Op Goeree-Overflakkee zijn natuurlijk meerdere adresjes te vinden om een nachtje, of langer bijzonder te verblijven. Er zijn B&B’s, er zijn wat hotels en aan de Kop van Goeree vind je talloze campings. Zoveel plekken om te overnachten is ook niet zo gek. In het seizoen komen immers de toeristen om te genieten van het mooie eiland, de rust, de ruimte en de natuur.

Bijzondere locatie

Als je op zoek bent naar een locatie om te logeren in een wat levendige omgeving, kan ik je het Kadehuisje in Middelharnis aanraden. Dit huisje krijgt zéker de stempel ‘bijzonder’. Het ligt prachtig aan de haven naast de gezellige restaurants en eetcafés. Het huisje, een rijksmonument, stamt uit 1690. Vroeger heeft het pand gediend als kantoor van een rederij en is het vele malen bewoonbaar geweest door vissers. Inmiddels is het helemaal gerenoveerd en aangepast aan de levensstandaarden van nu. Helemaal fantastisch is het om ‘s ochtends aan de kade te ontbijten. Je hebt dan zicht op bedrijvigheid van de haven met de vertrekkende bootjes. En daar natuurlijk ‘s middags weer te gaan zitten om de bootjes weer de haven in te zien varen. Glaasje wijn erbij, mooier kan het bijna niet.

Vakantiehuis

Het Kadehuisje wordt vooral verhuurd als vakantiehuis, maar lastminute is het mogelijk om bij beschikbaarheid losse kamers te huren. Check telefonisch even of dat lukt, misschien heb je geluk! Het huis heeft 3 fantastische slaapkamers (waarvan eentje met een echte bedstede), een woonkeuken en een kleine woonkamer. In de naaste omgeving liggen prachtige fiets- en wandelroutes in de Polders van Flakkee. Het strand van Ouddorp ligt op zo’n 20 kilometer.

Het Kadehuisje
Vingerling 27
3241 EB Middelharnis
Tel. +31 636330630
E-mail: hetkadehuisje@hotmail.com

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *