,

Kip & Zo in Middelharnis

Afhalen …. eigenlijk ben ik er niet zo van. Mijn man en ik vinden koken best leuk en we gaan ook graag uit eten. Bij afhalen heb ik ook direct een negatieve associatie.  Chinees (niet mijn ding), de snackbar (af en toe lekker, maar zeker niet te veel) of een broodje döner; voor mij hoeft het niet. Superblij en enthousiast was ik dan ook toen ik zag dat Kip & Zo een pandje had betrokken in de Nieuwstraat. Want een kippetje, dáár hou ik wel van!

Kip&Zo MIddelharnis

Bij Kip & Zo zijn alle producten vers en dat proef je. De kippen hebben een goed leven gehad en zijn antibiotica vrij. Zo fijn! Het vlees voor de spareribs en het staartstuk komt van Slagerij Van Zuidland in Dirksland. De salades worden elke dag vers gemaakt en ook de sauzen zijn uit eigen keuken. Het meest bijzondere van Kip & Zo is dat het vlees wordt bereid op houtskool. In Portugal razend populair, bij ons nog wat minder bekend. In de keuken staat zelfs een Portugese kok die ervoor zorgt dat alles nét zo smaakt als ware je in Portugal zelf.

Kip & Zo Middelharnis grill

Menu van Kip & Zo

Het menu geeft de keuze tussen kip, varken of rund. De kippetjes die worden gebraden op het houtskool hebben een mooi leven gehad. Ze krijgen goed voedsel, groeien op natuurlijke wijze op, beschikken over stro in de stal en hebben veel ruimte. De spareribs zijn van mooie slagerskwaliteit en worden bereid in de eigen Kip & Zo marinade. Tot slot het staartstuk, de picanha, van het rund. Het vlees komt van de achterkant van de rug boven de staart van het rund. Het is heerlijk mals vlees met een typische eigen smaak. Perfect om te grillen!

Om je menu compleet te maken bestel je er een patatje of rijst bij, natuurlijk aangevuld met een heerlijke salade of maiskolf.

Kip & Zo Middelharnis menu

Kip & Zo is van woensdag t/m zondag geopend. Kijk even op de Facebookpagina voor de exacte openingstijden.

Kip & Zo
Nieuwstraat 13
241 CL Middelharnis
T 0187 665072

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *