Liliwadi wellness en massage

Doe jij het wel eens, jezelf verwennen met iets wat je écht heel fijn vindt? Een bezoekje aan de pedicure of de schoonheidsspecialiste misschien? Een eigenlijk nét iets te dure broek kopen of twee gebakjes, helemaal voor jou alleen? Ik denk dat mensen dat veel te weinig doen en dat is jammer.

Als ik mezelf een groot plezier wil doen, ga ik voor een heerlijke massage. Als sinds wij hier wonen doe ik dat bij Liliwadi welness & massagetherapie op de Langeweg in Middelharnis. Ik herinner me de eerste keer dat ik bij Nadia kwam nog goed. Direct toen zij de deur opende voelde ik me op mijn gemak. Met een lekker kopje thee erbij vertelde Nadia mij over de praktijk en haar behandelwijze en wat het verschil is tussen een ontspanningsmassage en een therapeutische behandeling. Heel belangrijk om te weten! Een welness massage is gericht op ontspanning, terwijl een therapeutische meer gericht is op het aanpakken van klachten. En natuurlijk was ze nieuwsgierig naar mijn verhaal. Heb ik klachten en zo ja, waar? En hoelang al?

De behandeling

De ruimte waar de behandeling plaatsvindt is heel rustgevend. Dit komt niet alleen door de inrichting en de verlichting, maar ook de heerlijke relaxte muziek doet wonderen. Voor de therapeutische massage gebruikt Nadia een massagewax in plaats van olie. De wax voelt wat stroever op de huid en zo kan ze alle kracht gebruiken in de massage. Heerlijk!

Ook dit keer was de rug-, nek- en schoudermassage weer super ontspannend en helend. Ik vind het een fijne toevoeging om te kiezen voor de massage waarbij Nadia gebruik maakt van kruidenstempels. Deze buideltjes met kruiden worden door stoom verwarmd en door het ‘bestempelen’ van het lichaam gaan de poriën van de huid open. Zo neemt de huid de kruiden op en worden de stofwisseling en bloedsomloop verbeterd. De ultieme behandeling voor ontspanning en een zachte huid!

Liliwadi behandelkamer

Wel handig om te weten dat Liliwadi alleen massages geeft aan vrouwen en altijd gebruikt maakt van 100% natuurlijke producten. Je maakt gemakkelijk online een afspraak (de eerste massage met 50% korting!) voor een behandeling aan de Langeweg 152, Middelharnis.

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *