,

Lunchen bij ‘t Majoortje is gewoon genieten

Aan het begin van de Diek in Middelharnis vind je lunchroom ‘t Majoortje. Tijdens de zomer zit je er op terras met uitzicht op het haventje. Is het weer wat minder, is er binnen voldoende ruimte om gezellig koffie te drinken, te lunchen of te borrelen. Het verhaal achter de naam van ‘t Majoortje vind ik echt leuk; de lunchroom is namelijk écht opgericht door een majoor. Na actieve dienst startte hij in 2008 deze lunchroom en 3 jaar geleden is de zaak overgenomen door de jongere garde.

inrichting-majoortje
In de best ruime zaak is de inrichting eenvoudig, maar gezellig.

Veel van de gerechten op de kaart hebben een naam die te maken heeft met het leger, zoals bijvoorbeeld een broodje Sergeant, huisgemaakte eiersalade met spekjes en komkommer. Of de Kolonel, rundercarpaccio met pijnboompitten, granovlokken en mosterddressing. Maar eigenlijk kies ik altijd de tosti XXL Hawaii, een hele grote tosti met kaas, ham en ananas. En geloof me, hij is écht extra extra large!

tosti-xxl-majoortje

Natuurlijk kan je bij ‘t Majoortje niet alleen lunchen, maar is de zaak ook geopend met een avondkaart op de vrijdagse koopavonden. Heel gezellig om daar met de kinderen eens een pannenkoekje te eten. En hou je van spareribs? Dan kan je elke 2e zaterdag van de maand je hart ophalen tijdens de avondopening. Voor € 14,95 eet onbeperkt spareribs die worden geserveerd met verse frieten. ‘t Majoortje is op deze zaterdagen geopend tot 20.00 uur.

‘t Majoortje
Kaai 1
3241 CE Middelharnis
www.hetmajoortje.nl
T 0187-487165

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *