,

Moontjes Toko in Sommelsdijk

Een toko op het eiland, ik had ‘m nog niet ontdekt. Tot mijn oog laatst viel op de Facebook pagina van Moontjes Toko. En eerlijk is eerlijk, mijn hart maakte een klein sprongetje. Zou het echt waar zijn, een toko op Goeree-Overflakkee? En yes, het is waar! Bij Moontjes Toko zwaait Monique de scepter. Het idee van een eigen toko is ontstaan door de liefde voor koken. Na verloop van tijd werd de vraag naar haar snacks en ander eten groter en heeft Monique de stoute schoenen aangetrokken. Haar eigen zaak was een feit.  Sindsdien staat Monique bijna elke dag van de week in haar keukentje in Sommelsdijk te koken en bereid ze meest heerlijke gerechten.

Het menu

Je vindt op het menu een mooi aanbod aan Indische gerechten, maar ook voedsel uit andere werelden, zoals roti, kipsaté, tjap-tjoy en loempia’s. En ben je niet zo van het pittige eten? Bij Moontje kan je ook een lekker soepje of een Hollandse maaltijd (mét toetje!) bestellen. Wij kozen het voordeelmenu. Dat is een steeds wisselend menu en toen wij bestelden was het Kip Smoor en de Sambal Goreng Telor. Als bijgerecht kan je kiezen uit nasi, bami of witte rijst. De smaak vonden wij perfect, niet té pittig maar er zat zeker een lekker pepertje of wat doorheen. Qua hoeveelheid was het ruim, de kip en boontjes gingen helemaal op, maar van de bami en de nasi hielden wij goed over. Heb je er de dag erna nog een lekker maaltje van! En voor de prijs hoef je het niet te laten, toen Moontje het eten bij ons thuis afleverde moet ik 16 Euro afrekenen.

Tot slot een tip! Bestel ruim op tijd je maaltijd; het eten wordt vers voor je bereid; hou daarom rekening met maximaal twee uur bezorgtijd.

Moontjes Toko
Geopend dinsdag t/m zaterdag van 11.00 – 19.00 uur 
Telefoon: 06 21664441
mail@moontjestoko.nl

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *