Nieuwe look voor je huis? Kom naar Bechthum!

De trouwe volgers van mijn blog weten dat wij niet zo heel lang geleden vanuit Den Haag naar Goeree zijn verhuisd. En bij een verhuizing hoort opknappen van het huis. Verf, nieuw behang, gordijnen en wellicht een nieuwe vloer. En veel, heel veel schuurpapier (zeker met zo’n oud huis als het onze). We waren daarom ook ontzettend blij dat er een vertrouwde doe-het-zelf zaak niet heel ver van ons huis te vinden was. Verf, behangetje, vloeren, veel hebben er aangeschaft.

bechtum-behang

Pas later kwam ik er achter dat er in het dorp een hele fijne zaak is die mij had kunnen helpen bij al onze woonwensen. Zo eentje waar service en advies nog hoog in het vaandel staan. Die uitgebreid de tijd voor je nemen en je van goede tips voorzien. Je het totaalplaatje biedt, zeg maar. Jammer dat ik deze niet eerder heb gevonden, want dan was ik er zeker heen gegaan voor deskundig advies!

Bij Bechthum kan je terecht voor verf (binnen en buiten), behang en raamdecoratie. Maar ook pvc vloeren, tapijt en vinyl koop je bij deze fijne dorpswinkel. Zij helpen je met veel plezier bij het vinden van de juiste kleuren, de mooiste raambekleding, het juiste tapijt of een behang met een speciale print. En dat is tegenwoordig in vergelijking met alle ‘snelle’ winkels wel ontzettend fijn, deze persoonlijke aandacht.

gordijnen-bechtum

Dus loop er zeker eens naar binnen als je wel toe bent aan een nieuw verfje, een nieuw hip behang of een totale make-over van je woonkamer. En mocht je gaan verven, dan zijn dit de top 3 tips van eigenaresse Annemarie:

  1. maak alles goed schoon voordat je begint met verven!
  2. gebruik goed gereedschap. Een goede kwast is goud waard!
  3. kies het juiste product voor de juiste klus!

Bechtum Verf & Wonen
Hoflaan 27a
3241 GK Middelharnis
Tel.: 0187-484739
www.bechtumverf.nl
info@bechthumverf.nl

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *