,

Origineel eten doe je Bij Elles!

Op het eiland zijn er voldoende lunchrooms waar je kunt aanschuiven voor snelle hap, een broodje gezond of een groene salade. In deze blog vertel ik jullie graag over mijn ervaring Bij Elles. Dit hippe eettentje zit aan de achterkant van de winkeldijk in Middelharnis en verdient een prijs als het gaat om originaliteit van gerechten op de kaart. Bij Elles heeft in mei 2015 haar eetwinkel geopend en heeft daarvoor ervaring opgedaan met haar eigen cateringbedrijf.

Nieuwe hotspot

Bij Elles is dé nieuwe hotspot van Middelharnis waar je zeker geweest moet zijn. Al bij binnenkomst hangt er een prettige en laagdrempelige sfeer. Dat in combinatie met het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je jezelf echt welkom voelt. Een pluspunt is dat er veel gewerkt wordt met verse en biologische producten en dat proef je. Ik besluit het simpel te houden en te kiezen voor een kopje verse thee. Het is rustig in de zaak en ik pak mijn laptop erbij. Er komt gelijk een jongen van achter de toonbank naar mij toe gesneld of ik gebruik wil maken van de Wi-Fi. Over welkom voelen gesproken. Dit is een prima staaltje klanttevredenheid.

Bij het afrekenen vraag ik naar het gebak van de dag. De eigenaresse vertelt me over haar zelfgebakken vegan cheesecake. Voordat ze überhaupt de ingrediënten heeft genoemd ben ik al verkocht. Ik laat mezelf verleiden en neem twee stukjes mee naar huis. Eerlijk is eerlijk, je moet even wennen aan de smaak aangezien de room (hoofdingrediënt van de gewone cheesecake) is vervangen door een cashewnoten crème. Het duurt niet lang of ik ben ook fan van de vegan cheesecake.

bij-elles2

(H)eerlijke producten van Goeree

In het weekend besluit ik mijn vriend kennis te laten maken met mijn ontdekte hotspot. Naast een vers kopje thee bestellen we opnieuw het gebak van de dag: een volkoren muffin met nashi-peer en een brownie. Extra leuk is dat de muffin is gemaakt met producten van het eiland. Zo is de nashi-peer bijvoorbeeld een unieke perensoort die groeit in Middelharnis. Hier lees je alles over deze bijzondere perensoort. Weer een goede en vooral eerlijke keus gemaakt. Binnenkort ga ik eens een hapje lunchen Bij Elles, maar ik ben zeker een groot fan!

Ben jij ook benieuwd naar deze hotspot? Bij Elles is geopend van dinsdag t/m zaterdag voor een gezonde lunch of een diner. ’s Avonds eet je namelijk wat de pot schaft voor een klein prijsje. Elke vrijdag- en zaterdagavond kun je zelfs sushi afhalen. Wel even van te voren bestellen.

www.bijelles.nl
info@bijelles.nl
Nieuwstraat 40
3241 CL
Middelharnis
0187 663 344

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *