Portretje Denise Pieterse

Mijn naam is Denise Pieterse. Ik ben 26 jaar geleden geboren in het klein Parijs (gewoon in het ziekenhuis van Dirksland) en opgegroeid in Oude-Tonge samen met mijn ouders en twee broertjes. Nu woon ik (bijna) in Middelharnis, mijn vriend en ik wachten nog op de sleutel van ons nieuwbouwhuis.

In de tussentijd van dat ziekenhuis in klein Parijs tot aan bij de sleutel van het nieuwbouwhuis heb ik een aantal keer het eiland verlaten. Ik heb Toerisme gestudeerd aan de Zeeuwse kust in Vlissingen en ik heb aantal seizoenen als reisleidster gewerkt in Turkije, Portugal en Kroatië. Maar toch kom je dan terug op het eiland voor vrienden en familie, sporten, strand, natuur en gezelligheid. En dat is natuurlijk helemaal niet vervelend! Je kan mooie rondes met de racefiets maken, lekker eten en wijntjes drinken aan de haven van Middelharnis en af en toe lekker shoppen.

Het Kadehuisje

Mijn leukste plek is eigenlijk dicht bij huis; de haven van Middelharnis. Hier is het Kadehuisje wat we in 2016 hebben opgeknapt tot een mooi gastenverblijf. We ontvangen gasten die komen genieten van het eiland of die overnachten voor zakelijke doeleinden. Het is een mooi rijksmonument uit 1640 met een aantal authentieke slaapkamers met eigen badkamer. Je kan ‘s ochtends vroeg heerlijk op het terras in het zonnetje ontbijten. In de avond is het geweldig om te borrelen aan de gezellige haven.

Mooiste plek op het eiland

Een echte favoriete plek heb ik niet, maar vanaf een dijk of duin ver over het water kijken met een zonnetje en een klein windje is echt een geluksmomentje. Het voelt eigenlijk als toerist op eigen eiland, het gevoel dat je op vakantie bent. Wat ook zo leuk is aan Goeree-Overflakkee is dat er (bijna) nooit files zijn en dat je gemakkelijk overal naar toe kunt gaan. Wel moet je in het bezit zijn van een auto… 😉.

The Travel Club

Het vakantie/ geluksmoment gevoel probeer ik zo vaak mogelijk op te zoeken. Niet alleen hier, maar ook in het buitenland. En van dat studeren, werken en reizen heb ik mijn werk gemaakt. Sinds vorig jaar maart heb ik een eigen reisbureau gestart, waarbij ik persoonlijk inspeel op de wensen van de klant. Of dit nu een weekje weg is aan de Costa del Sol of een op maat gemaakte reis door Afrika, elke reis is bijzonder en iedereen heeft zijn eigen wensen en redenen. Om een hele mooie reis samen te stellen met het budget en wensen van de klant is een leuke klus. Ik kom op afspraak aan huis of werk via e-mail of website. Voordelen zijn dat de klant niet uren zelf op het internet hoeft te zoeken, ik ga voor de klant op zoek naar de beste reis en prijs. Ook kom ik de tickets persoonlijk bij de klant brengen. Het enige wat de klant zelf moet doen is inpakken en aftellen!

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

2 comments on “Portretje Denise Pieterse

  1. 24 april 2018 at 23:00

    Denise is echt een topper! Leuke meid en onwijs goed in het samenstellen van een (huwelijks)reis!

    • 1 mei 2018 at 12:44

      He, ik zie het bericht nu pas! Wat leuk, dankjewel Stephanie! Nog een maandje en iets langer.. Spannend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *