,

Restaurant L’ambiance in Middelharnis

Het stond al een hele tijd op mijn lijstje, eten in restaurant L’ambiance in Middelharnis. Van bekenden had ik al gehoord hoe bijzonder lekker het eten is. En hoe mooi de locatie is, pal aan het water. Ook over de bediening was iedereen zeer te spreken. Voldoende ingrediënten om een bezoek te brengen aan deze bijzonder mooie zaak aan de haven.

Het restaurant

Het eerste wat opvalt als je binnenloopt is de grootte van het pand. Van buiten lijkt het een stuk kleiner dan het in werkelijkheid is. Voorheen waren het twee aparte huisjes, die een tijd terug met elkaar verbonden zijn. De ruimte is licht, de tafels staan niet op elkaar gepropt en het voelt open en rustig. Je wordt vriendelijk welkom geheten en de sfeer is ongedwongen. Een heel aangename verrassing! Veel mensen denken dat het in een restaurant als L’ambiance een stijve boel is, maar niets is minder waar.

In maart 2016 zijn de deuren van L’ambiance open gegaan, voor Leander (chefkok) en Jordi (gastheer) een droom die werkelijkheid is geworden. Met hun jarenlange ervaring in de horeca weten ze precies wat de gast van vandaag nodig heeft om een onvergetelijke avond te hebben. Het restaurant staat garant voor pure smaken in combinatie met mooie wijnen. Verwacht hier niet een biefstuk met salade en friet, maar verfijnde producten, puur van smaak, die als kleine kunstwerkjes op je bord worden gepresenteerd. Als je gaat eten bij L’ambiance heb je een avondje uit; het is een écht beleving.

Het menu

In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met dagverse producten en als het mogelijk is valt de keuze op streekproducten. Wij kozen voor het viergangen diner, waarbij iedere gang wordt vergezeld door een glas wijn. En dat vind ik altijd zo prettig! De gastheer weet precies welke wijn je gerecht versterkt en het zo nog lekkerder maakt. De vier gangen met wijn waren voor ons perfect. Je gaat met een goed gevulde buik en een gelukzalige blik in je ogen richting huis. Ben je een grote eter? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor het vijf- of zelfs zes gangendiner. Ook á la carte eten van de menukaart is natuurlijk mogelijk.

Restaurant L’ambiance
Vingerling 19-21
3241 EB Middelharnis
info@restaurantambiance.nl
0187 481154

Geopend van dinsdag t/m zaterdag

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *