Restaurant Lely in Oude Tonge

Hotel-restaurant Lely in Oude Tonge kent iedereen wel. Of je nu op het eiland woont of als toerist Goeree-Overflakkee bezoekt, men weet Lely wel te vinden. Dat komt met name door het mooie en grote terras wat vlak voor het hotel ligt. Het plein is autovrij; je zit er met kinderen of een hond dan ook erg prettig. In de warme maanden van het jaar zie je veel wielrenners neerstrijken op het sfeervolle terras, tijd om te genieten van een welverdiende pauze. Kop koffie erbij, een biertje aan het einde van de dag … heerlijk!

Restaurant Lely

Blij verrast was ik om te zien dat het restaurant-gedeelte van het hotel nu in een apart pand is gevestigd, eigenlijk precies tegenover het hotel. En als je naar binnen loopt geloof je je ogen niet, wat is dit mooi! Een grote zaal, hip ingericht met planten, verschillende soorten tafels en zitjes. Ik was er rond lunchtijd, maar je kan er ontbijten, lunchen en dineren. En heb je om 10 uur ‘s ochtends trek in een hamburger met friet? Dat kan! De gerechten die op de kaart staan kan je de hele dag door bestellen. Als je een feestje te vieren hebt ben je bij restaurant Lely ook aan het goede adres; boven is er een grote zaal waar plek is voor zo’n 100 personen.

Ik kom zeker nog eens terug om te borrelen of te dineren met mijn gezin. Het is een gezellig restaurant, de bediening is heel vriendelijk en de locatie is top!

Tot slot: het restaurant is rolstoelvriendelijk en honden zijn er meer dan welkom.

Restaurant Lely
Kaai 14
3255 AG Oude Tonge
Tel 0187 645909
info@hotellely.nl

 

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *