,

Sauna en Wellness Cleopatra

Als je een druk leven leidt is het belangrijk om zo af en toe tijd vrij te maken voor ontspanning. En wat die ontspanning dan is, is voor iedereen anders.De één kijkt de hele dag Netflix, een ander zit uren met een boek op de bank. Ik heb ook wel een relax-top-3. Een wandeling in de natuurlijk werkt ontspannend. Of ramen zemen (ja echt!). Wat voor mijn ook heel goed werkt is een dagje sauna. Gewoon, lekker een middagje niets meer dan zitten, liggen, zwemmen, dutjes doen en uitgebreid lunchen.

En zo fijn, je hoeft echt het eiland niet af om een bezoek te brengen aan een sauna. Er staat namelijk een fijne in Oude Tonge. Cleopatra bestaat al sinds 2013 en heeft een hele goede naam. Ze hebben zelfs in 2017 en prijs ontvangen als landelijke winnaar van het beste uitje. Verdiend door de gastvrijheid, hygiëne, goede keuken en uiteraard de goede behandelingen. En een sauna die een prijs heeft verdiend, daar moet je natuurlijk naar toe!

Bezoek

Wij waren er op vrijdag rond de klok van 11 en het was lekker rustig. De ontvangst is heel vriendelijk, eigenlijk net alsof je bij een bekende op bezoek komt. Echt stampvol kan het bij Cleopatra trouwens niet zijn; er worden maximaal 50 personen toegelaten. Wat echt superfijn is, is de kleinschaligheid; dat maakt het intiem en gezellig. Naast alle bekende sauna faciliteiten biedt Cleopatra ook massages, een zonnestudio en zelfs een kapsalon. Je kunt je met gemak een hele dag in de watten laten leggen. En dat ga ik dan zeker nog eens doen!

Sauna en Wellness Cleopatra
Tramweg 15a
3255 MB Oude-Tonge
Telefoon 0187 – 664125
info@sauna-cleopatra.nl

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *