,

Speeltuin de Flipjes

Glijbanen, schommels, trampolines, draaimolens en wippen …. klinkt als een paradijs voor kinderen! Toen onze jongste onlangs mocht kiezen waar hij zijn kinderfeestje wilde vieren hoefde hij dan ook over de bestemming niet lang na te denken. Speeltuin de Flipjes in Ouddorp moest het worden!

Flipjes

Als je bent opgegroeid op Goeree-Overflakkee ben je als kind zeker vaak in deze fijne speeltuin geweest. En misschien jouw ouders ook nog wel! Want wist je dat de speeltuin al in 1954 is opgericht? Natuurlijk worden de aanwezige speeltoestellen goed onderhouden en worden er regelmatig nieuwe speeltoestellen geplaatst. De Flipjes wordt geheel gerund door vrijwilligers. Naast het feit dat dit heel bijzonder is, heeft het ook een positief effect op de entreeprijs. Voor 1,50 per persoon (kind én volwassene) ben je binnen en kan je zoveel spelen als je wilt. Het is geen probleem om je eigen eten en drinken mee te nemen en is er voldoende zitgelegenheid, ook heel fijn. En heb je trek in een kop koffie, een tosti of een lekker ijsje? Ook dat kan je bij de Flipjes krijgen.

flipjes

Kinderfeestje

Op de dag van het kinderfeestje was het heerlijk weer en helemaal niet zo druk. De kinderen hebben er zeker 4 uur gespeeld terwijl wij aan één van de picknick tafels genoten van de zon, een kop koffie en de krant. En spelende kinderen hebben veel honger! De bestelde kinderbox van Eetwinkel ‘t Hoekje werd dan ook met gejuich ontvangen. Even een belletje en op het door jou gewenste tijdstip wordt het eten bezorgd. In de kinderbox zit een patatje met mayonaise, een frikandel-3 bitterballen-3 kipnuggets, limonade en een ijsje. Let op dat je deze box wel een paar dagen vooraf bestelt!

Speeltuin de Flipjes
Pr. Hendrikweg 36
3253 BV Ouddorp
Telefoon : 0187-681816

Check voor de actuele openingstijden de website.

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *