,

Sushi en steak bij Youme in Ouddorp

Onlangs was ik jarig. En wie jarig is mag kiezen wat en waar te eten, dat is traditie in onze familie. Ik werd getipt om naar steak & sushi restaurant Youme in Ouddorp te gaan. Ik kende het nog niet, maar op de online menukaart zag ik veel lekkers. Wat denk je van tartaar van tonijn, sashimi (mijn favoriet!), heerlijke steaks en cheesecake als nagerecht. Op naar Ouddorp dus!

De inrichting van de zaak is modern en strak in zwart en rood. Je zit comfortabel, of je nu op de bank zit of op een stoel. De tafeltjes staan ruim genoeg uit elkaar zodat je geen last hebt van andere gasten. De glazen waren goed gepoleerd en ook de wc was netjes schoon.

Wat staat er op het menu

De menukaart is heel divers. Zoals de naam van de zaak doet vermoeden is het aanbod aan sushi best groot, maar ook als sushi niet zo jouw ding is, is het bij Youme toch ook voor jou leuk. Ze serveren namelijk ook heerlijke gerechten die op de Josper Grill worden bereid. Een Josper Grill is een echte Spaanse houtskool gestookte oven, waar geen gas of elektra aan te pas komt. Voor het eten wordt de grill opgestookt tot 400 C. Vlees of vis bereid op deze manier blijft heerlijk sappig, mals en heeft een hele herkenbare grillsmaak.

Super leuk dat ze voor kinderen een speciale kaart hebben. Daar staan natuurlijk de normale kindergerechten op, zoals frietjes met kipnuggets of kleine frikandellen. Maar heb jij een kleine durfal die best eens wat ander wil proberen met eten, kunnen zij als voorgerecht sushi bestellen en als hoofd bijvoorbeeld een satéspiesje of gebakken zalm nemen.

We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen door het personeel en ook waren ze de hele avond attent op eventuele lege glazen of bestellingen. Zonder overigens té veel aanwezig te zijn. Het eten was prima en prijs/kwaliteit helemaal goed. Een aanrader!

restaurant Youme
Stationsweg 7
3253 AP Ouddorp
info@restaurantyoume.nl
T: 0187663328

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *