Trots op Goeree Overflakkee!

Ben jij een trotse inwoner van Goeree? Of bezoek je tijdens de vakanties het eiland graag als toerist? Die trots wil je natuurlijk wel met de hele wereld delen! Dat doe je gemakkelijk met de toffe producten uit de ‘vers van de pers’ gelanceerde Goeree Overflakkee shop. Je vindt er leuke cadeaus, geinige giveaways en ook voor relatiegeschenken is er volop keuze. Alles voorzien van het mooie logo van ‘GoereeOverflakkee Mijn Eiland!’.

logo_large

Aanbod webshop

Momenteel vind je een dertiental producten in de webwinkel. Een mooie start en bovendien zijn er plannen om het aanbod het komend jaar goed uit te breiden. Maar ook nu weet ik zeker dat er iets van je gading bijzit. Wat vind je bijvoorbeeld van het geinige rompertje voor je kleine neefje of het gave badlaken voor je liefste vriendin? Voor mezelf schaf ik als allereerste de handige boodschappentas en de auto-zonneschermen aan. Zo kan ik iedereen laten zien dat ik tróts ben op mijn eiland.

webshop-goeree

Als je bestelde producten op voorraad zijn, vindt de levering door Post NL in principe de eerstvolgende werkdag plaats (op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis). Vind je het fijner om de producten eerst te zien en te voelen? Ga dan langs bij de VVV aan de Bosweg 2 in Ouddorp. Naar verwachting worden in de loop van 2017 extra fysieke verkooppunten, verspreid over het eiland, toegevoegd. We houden je op de hoogte!

Voor ondernemers op Goeree

Als je ondernemer bent, wil je natuurlijk aan je klanten ook laten zien dat je een trotse Flakkeeënaar bent. In de webshop is een speciale hoek ingericht voor ondernemers waar je originele relatiegeschenken koopt. De producten worden (vanaf de vermelde minimumafname) op bestelling voor je bedrukt met het mijn eiland logo en binnen circa twee weken geleverd door De Merchandise Fabriek uit Dirksland.

 

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *