Update van een overkanter

Het is alweer een heel tijdje terug dat ik een update heb gegeven over onze verhuizing. Maar ik ben wel druk met Goeree, want misschien hebben jullie het al gezien? Langzaam aan ben ik de blog aan het vullen met informatie over Goeree. Zo publiceerde ik onlangs een blog over bootcamp in Ouddorp, hotels op Goeree en over camping de Grevelingen. Maar ik wil natuurlijk over veel meer gaan schrijven. Winkelen, wat is er leuk voor kids, tips voor toeristen, alles komt aan bod. Het liefst schrijf ik over mijn eigen ervaring. Gewoon, omdat dat het meest puur is en eerlijk. Maar uiteraard kan dat niet altijd, ik zou er een dagtaak aan hebben. Dus soms schrijf ik over iets gebaseerd op mail en/of telefonisch contact. En dat is natuurlijk ook goed!

Maar goed, de verhuizing. Inmiddels staat ons huis in Den Haag te koop. Heel spannend want het kan nu heel snel gaan. Of heel lang gaan duren 🙁 Het gaat wel heel goed met de verkoop van huizen, zeker hier in het westen. Maar ik vind het een hele gekke fase, omdat je echt niet weet waar je aan toe bent. “Laat het maar los” zegt iedereen dus dat probeer ik maar! Komende week zijn gaan we met de camper naar Goeree en staat een bezoek aan drie huisjes op de planning. Heel benieuwd! Ken of weet jij trouwens iemand die zijn huis gaat verkopen? Let us know! Wij zijn op zoek naar een huis > 100m2, 3 slaapkamers en geen nieuwbouw. Diegene die ons de gouden tip geeft (die leidt tot aankoop) trakteer ik op een etentje!

sold-606688_960_720

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *