,

Waar zijn de hotels op Goeree?

Nu ik zo langzamerhand de blog lekker aan het vullen ben, loop ik toch ook tegen dingen aan. Eén van mijn regels voor het schrijven van een blog is namelijk dat ik zelf moet hebben gezien, geprobeerd, geproefd of beleefd, waar ik over schrijf. Schrijven over campings op Goeree is niet lastig; we hebben immers een camper en kamperen regelmatig op Flakkee (komende week naar de Oranjehof bij Dirksland), maar in een hotel hebben we eigenlijk nog niet geslapen. Als je google om hulp vraagt en kiest voor ‘hotels op Goeree’ krijg je als hits ook alle B&B’s, vakantieparken en dergelijke. Maar daar ben ik nu juist NIET naar op zoek.

Wat vond ik wel?
Fletcher Hotel Duinzicht in Ouddorp. Het belooft een sfeervol hotel te zijn wat ook nog eens beschikt over een culinaiir hoogstaand restaurant, een gezellige bistro en een terras. Een middelgroot hotel met 50 luxe hotelkamers, suites en 5 duinvilla’s. Ik ben benieuwd!

Fletcher_HotelRestaurant_Duinzicht_nearby_the_sea

Hotel de Gouden Leeuw in Goedereede. Op de foto’s ziet het er heel charmant uit. Het is een klein hotel en biedt 14 kamers. Maar ben je op zoek naar iets meer luxe, is er ook een appartement te huur. Mét bad (hoezee!) en met uitzicht over de oude markt en de haven.

goudenleeuw_1

Hotel Lely is een klein familiehotel aan de rand van Oude Tonge. Het hotel heeft 9 hotelkamers en 7 appartementen. De appartementen worden ook voor langere periodes verhuurd en dat is natuurlijk wel handig voor een vakantie. Bijna alle kamers en appartementen hebben een eigen toilet en badkamer.

photo02

Maar er moet meer zijn! Wie tipt?

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *