De Waldkornstore in Nieuwe Tonge

Veel Flakkeeënaars hebben de Waldkornstore inmiddels al ontdekt, want op vrijdag vormt zich de rij zelfs buiten al voor een lekker vers broodje. Het pand waarin de Waldkornstore is gevestigd – bij het voormalige Tankstation Nelisse in Nieuwe Tonge – heeft een tijdje leeggestaan, maar sinds mei 2015 hebben Aad en Marion Jonas het pand omgetoverd tot de Waldkornstore. En voor wie het nog niet weet; je kunt hier zalige broodjes scoren!

Hoe het begon

De horeca is niet nieuw voor Aad en Marion. Al 21 jaar hebben zij diverse horecazaken gerund in Burgh Haamstede en ook de vlaaienwinkel die we in Middelharnis hebben gekend kwam uit hun koker. Nadat hun oog viel op het gesloten pand bij het tankstation ontstond het idee voor de Waldkornstore. En dit blijkt een succes. Zowel voorbijgangers als bedrijven uit de omgeving weten de Waldkornstore te vinden.

Op maat gemaakte broodjes

Wat maakt de broodjes bij de Waldkornstore nu zo lekker? Kwaliteits- en ambachtelijke producten zijn onmisbaar voor Aad en Marion. Zo werken ze met vers afgebakken broodjes van zeer goede kwaliteit, vlees van Slagerij van Zuidland in Dirksland, maar ook bieden ze heerlijke koffie van Cafema. Maar niet alleen de kwaliteit staat voorop. Aad wil graag broodjes aanbieden zoals hij ze zelf graag zou eten. Dat betekent dat je kunt kiezen uit verschillende soorten broodjes, beleg, saus en toppings, zodat je het broodje krijgt wat helemaal naar jouw smaak is. En dus vers gemaakt waar je bij staat!

Naast de vers belegde broodjes, kun je ook nog kiezen uit 15 soorten panini’s, en voor de lekkere of kleine trek; muffins en kleurrijke donuts in verschillende smaken of heerlijke verse koeken. Het assortiment is uitgebreid met koekjes van Banketbakkerij Maris uit Middelharnis, maar ook aan een ijsje en een drankje is natuurlijk gedacht. Populair zijn de broodjes gehaktbal en broodje Zuidland (met grillworst), maar ook de gegrilde kip met Jamballa saus is een aanrader. De kip wordt ’s morgens vers gegrild en gegarneerd met jamballasaus – een licht pittige en kruidige saus – een verrassende combinatie en erg lekker.

Kortom een heerlijke onderbreking voor onderweg of voor een lekkere lunch op je werk!

De Waldkornstore
Molendijk 138
3244 AM Nieuwe Tonge
www.malucerna.nl
06 49833404
Geopend van maandag t/m zaterdag van 06:00-18:00

Share

About Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *