,

Werelds genieten bij Werelds In-side

Getipt was ik al. “Lekker lunchen kan bij Tieleman Keukens in Middelharnis.” Gek idee dacht ik, lunchen bij een Keukenshowroom. Maar natuurlijk lunch je niet bij Tieleman maar bij Werelds In-Side, die inpandig zit bij Tieleman Keukens. En zeg nou zelf, keukens …. lunchen …. eigenlijk best logisch.

Onlangs dronk ik er alleen een kop koffie en at er een karamelkoek, die ik overigens direct op mijn heupen voelde. Heel lekker, maar heftig. Ik was in Werelds voor een interview voor Beleef ‘t, een magazine met als doel om Goeree te promoten. En houd je brievenbus in de gaten, want de uitgave mét het interview valt op 25 oktober op je deurmat.

Afijn, de koffie bij Werelds. Helemaal lekker, bovendien was de bediening vriendelijk en inrichting prettig. So far so good. Mijn tafelgenoot vertelde me dat het bij Werelds ook goed lunchen is. En … open op vrijdagavond voor het diner! Je eet er een bord met lekker en betaalbaar eten dus we schuiven zeker een keertje aan!

Leuk op Goeree is nieuwsgierig naar jullie tips. Wat moeten wij zéker bestellen als we er een keer gaan eten?

werelds5

Werelds In-side
Korendreef 15
3241 AS Middelharnis
Info@wereldsinside.nl
0187 890 239

Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag t/m woensdag – 09.30 – 16.30 uur
Donderdag, Zaterdag – 09:30 – 17:00
Vrijdag tot – 09:30- 21:00 uur

 

 

 

 

 

 

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *