,

Zeil- en surfcentrum Brouwersdam

Het zeil en surfcentrum op de Brouwersdam, wie kent het niet? Je kunt er van alles op het water doen. Denk aan surfen, zeilen, suppen en waterjumpen. Maar dat is niet alles! Er is ook restaurant en er zijn mogelijkheden voor overnachtingen. Tijd om eens een kijkje te gaan nemen!

Het eerste wat mij opviel toen ik het terrein opliep was de enorme positieve vibe die er hangt. Relaxte mensen, medewerkers en bediening jong maar aardig en zeer professioneel, hippe uitstraling, een fijne bedrijvigheid van toeristen. Dat beloofde veel goeds!

Water

Ken je dat gevoel? Dat je iets wil doen, wil je eigenlijk niet wil? Maar stiekem toch wel? Waar de kriebels van door je buik vliegen? Waar je hart sneller van gaat kloppen? Die ervaring had ik toen ik boven aan de waterjump stond. Ja ik wil. Nee, ik durf niet. Ja, ik wil. Zo heb ik serieus wel een kwartier gestaan. Maar hup, mijn jongste ging ook naar beneden en ik kon natuurlijk niet achterblijven. En wát een sensatie was dat! Waterjumpen, ik had er eerder nog nooit van gehoord en nu ga ik het nooit meer vergeten. Op de schans van 8 meter hoog, 25 meter lang en 5 meter breed glijd je naar beneden en kan je zo spectaculair als je durft een sprong of duik nemen in het Grevelingenmeer!

waterjump
fotocredits Metohellevoetsluis

Eten

Van al het watersporten krijg je wel trek en daarom is het fijn dat je ook terecht kunt in het restaurant. En dat de hele dag door! Of je nu komt ontbijten, lunchen, borrel en of tijd neemt voor een uitgebreid diner, in het restaurant EAT & SEE geniet je van heerlijk eten. En natuurlijk het prachtige uitzicht over het Grevelingenmeer, écht een unieke plek. Bezoekers die geen gebruik willen maken van de watersport activiteiten maar alleen komen voor een lekker drankje en/of hapje zijn natuurlijk ook van harte welkom.

brouwersdam restaurant

Overnachten

Wil je er een echt uitje van maken? Plan dan een meerdaags bezoek. Je kunt er prima logeren in bijvoorbeeld de gave beachlodges. Het zijn eigenlijk eenvoudige strandhuisjes, maar wel geïsoleerd en voorzien van verwarming en dubbelglas. En natuurlijk water en elektriciteit. De inrichting is geïnspireerd op het strand en de zee en dat zie je in alles terug. De 14 huisjes liggen prachtig in het duinlandschap met uitzicht over de Grevelingen. Heerlijk!

brouwersdam beachlodge

Ook het huren van een kamer is een optie. Er zijn er 12, eenvoudig maar sfeervol ingericht en voorzien van een douche, toilet en wastafel en met een stapelbed of eenpersoonsbed.

 

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam
Ossenhoek 1 (Kabbelaarsbank)
3253 MH Ouddorp (NL)
www.brouwersdam.nl
Telefoon 0111-671480

Share

About Heleen

Heleen, moeder van 3 | blogger | signaalgroen.nl | marketing & communicatie | zon, goede wijn en lieve mensen doen mij glimlachen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *