,

Zoet of Zout in Stellendam

Genieten op één van de mooiste terrassen van het eiland, dat doe je bij Zoet of Zout. Sinds eind 2015 vind je deze mooie horecazaak bij de haven van Stellendam en naast Zeehondenopvang A Seal.

Als het een mooie dag is om een terrasje te pakken zit je bij Zoet of Zout goed. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht op het Haringvliet. Het terras is ruim en gezellig en het heerlijke meubilair zorgt er voor dat je niet meer weg wilt.

Eten en drinken

De menukaart is heel uitgebreid en wisselt regelmatig. Er wordt gewerkt met eerlijke en diervriendelijke producten en ook aan vegetariërs en veganisten is gedacht. Je ziet veel producten terug van bedrijven uit de streek. Op de kaart staat het gebak van Bakkerij van Harberden en de frites van Farm Frites. Je kunt kiezen uit salades, soepen, belegd brood, foccacia’s maar ook warme gerechten zoals kipsaté, een burger of een lekkere uitsmijter worden aangeboden.. Populaire gerechten zijn het Zoet of Zout gerecht (een voorgerecht of salade van diverse soorten verse vis) en de Shared Dining (een proeverij van vlees en vis die je met elkaar deelt).

Ik ga voor de salade van de dag. Het is een salade met gerookte zalm en asperges, Mijn tafelgenoot kiest het 12-uurtje vlees. De borden zijn rijkelijk gevuld, de salade is erg kleurrijk en bij het 12-uurtje wordt een mini-hamburger, een tomatensoepje, een plakje brood met carpaccio en een watermeloensalade geserveerd. Wat een leuke combinatie!

Het eten is smakelijk en we genieten nog na op het terras. Vanaf daar zie je trouwens ook het Paviljoen liggen. Het is sinds eind 2016 geopend en kan afgehuurd worden voor vergaderingen, feesten en partijen. Het beschikt ook een dakterras wat afgehuurd kan worden voor private-dining. En wat een gaaf uitzicht heb je vanaf daar! En heb je trouwplannen? Overweeg dan het schattige prieeltje wat naast het Paviljoen staat. Dat is wel héél romantisch!

Zoet of Zout, het is er fijn. Prettige en professionele bediening, fantastische locatie, heerlijke sfeer en voortreffelijk eten!

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam
Geopend: 7 dagen p/w vanaf 10:00 uur

Share

About Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *